Katrineholm

Denna artikel är en annons

Den lokala elinstallatören med större samverkansentreprenader som specialitet

Våra trevliga killar på säkerhetsavdelningen.

Under de senaste åren har Oppunda El medverkat i ett flertal stora entreprenader i Mälardalen, främst i Stockholm men även på hemmaplan.

Vi är ett komplett elföretag med både spetskompetens och mångårig erfarenhet. Det gör att vi sedan flera år tillbaka har deltagit i upphandlingar för stora samverkansentreprenader, en form av entreprenader som blivit mer och mer populära de senaste åren säger vd Johan Samuelsson.

På hemmaplan just nu pågår tre stora samverkansprojekt; Kars­udden tillsammans med Skanska, Kv Hästen med NCC och Duve­gårdens äldreboende som sker i samverkan med Tegel­staden Bygg och fastighetsbolaget KFAB.

– Att medverka i en samverks­ansentreprenad passar oss som handen i handsken och innebär att vi i ett tidigt skede är med i planeringen och med våra egna proffsiga konstruktörer tar fram bygghandlingar.

Oppunda El har sedan starten 1992 åtagit sig alla typer av jobb, stora som små, från privatpersoner, offentliga verksamheter till företag.

Med sina drygt 60 anställda är Oppunda El i dag en av de största elinstallatörerna i Katrineholm med omnejd. Målet är inte att vara stora, påpekar Johan Samuelsson som vill fokusera på Oppunda El:s värdeord: rätt kvalitet, rätt kostnad, rätt tid, ödmjukhet och personligt bemötande.

Även om grunden är densamma som när bolaget startade – ett familjeföretag med stort fokus på kvalitet, service och personligt engagemang – är det alltså mycket som har hänt under de här 26 åren både i branschen och på Oppunda El.

– Utöver större entreprenader har vi även specialkompetens med konstruktion och installation av kompletta säkerhetslösningar med passer- och låssystem, inbrott- och brandlarm samt kameraövervakning.

– Vi utför givetvis även traditionell service. Den som behöver elinstallation till renovering av till exempel kök och badrum ska inte tveka att höra av sig.

Fakta Oppunda El:
• Huvudkontoret finns i Katrineholm med filial i Vingåker.
• Delägare i Elkedjan som är en rikstäckande elinstallationskedja.
• ELON-butik i Vingåker.
• Vi är kvalitets- och miljöcertifierade samt certifierad anläggarfirma både för brand- och inbrottslarm.
• Ingår i Oppunda Investkoncernen med systerbolaget Oppunda Svets och Mekanik.