Katrineholm

Denna artikel är en annons

Rörproduktion levererar ett komplett VS-paket när Katrineholm får en ny brandstation

Bild 1 av 2
Bild 1 av 2 Fredrik Wintervide, vd, Katrineholms Rörproduktion.

I november 2017 togs det första spadtaget för byggnationen av Katrineholm och Vingåkers nya brandstation. I årsskiftet 2018/2019 beräknas stationen stå färdigställd och VS-installationerna utförs av Katrineholms Rörproduktion.

Vi är stolta över förtroendet att, tillsammans med Tegelstaden Bygg, få vara en del av byggandet av den nya brandstationen. I det här projektet är vårt uppdrag att konstruera och installera ett komplett VS-paket omfattande värme, vatten, kyla, avlopp, andningsluft och tryckluft, säger Fredrik Wintervide, VD, Katrineholms Rörproduktion.

Katrineholms Rörproduktion, som sedan i början av 2018 är en del av Sandbäcken-koncernen, är i huvudsak verksamma i Katrineholm, Flen och Vingåker. Men bolaget har idag även ett antal projekt utanför kommungränserna, där man följer sina befintliga kunder. Verksamheten omfattar stora som små entreprenader, fjärrvärmeinstallationer samt service och kunderna sträcker sig från privatpersoner till stora fastighetsägare, industrier och offentlig sektor.

– Vi uppskattar mixen av uppdrag och kunder, alla är lika viktiga för oss. Att få hjälpa en privatperson att byta en blandare i ett badrum eller installera en värmepump är lika intressant som att utföra mer komplexa uppdrag som exempelvis installationerna i den nya brandstationen, säger Fredrik Wintervide.   

Och marknaden i Katrineholm, Flen och Vingåker fortsätter att växa kraftigt. Efterfrågan av Rörproduktions tjänster är stor.

– Vi är under stark tillväxt och vi består idag av 26 medarbetare med bred kompetens och gedigen erfarenhet redo att möta våra kunders behov, säger Fredrik.

En viktig del av bolagets verksamhet är också de ram- och serviceavtal som de har med fastighets- och energibolag, som exempelvis Tekniska verken, Katrine­holms Fastighets AB, Flens Bostad.

– I grund och botten handlar alla uppdrag och samarbeten om en enda sak, att möta kundens behov och att alltid göra vårt yttersta för att leverera en bra slutprodukt, helst ge det där lilla extra, avslutar Fredrik.

Fakta
• Katrineholms Rörproduktion AB erbjuder marknaden service, entreprenad, konsultationer och projektering inom VVS samt utför energibesparande åtgärder. Katrineholms Rörproduktion är certifierade för kyla och är stora återförsäljare av värmepumpar. I och med ingången i Sandbäckenkoncernen så finns ca 700 medarbetare utbildade enligt branschens krav för Säker Vatteninstallation och Heta Arbeten på olika företag runt om i Sverige att hämta kunskap inspiration, hjälp och glädje ifrån. Vi är ett litet, kundnära företag i en stor koncern.

Kontakta oss på: 0150-200 33

Och läs mer om Rörproduktion på